Doroghouse esküvői DJ szolgáltatás Budapesten és országosan

Garancia a felhőtlen szórakozásra
AjánlatkérésÁrak

Doroghouse esküvői DJ szolgáltatás Budapesten és országosan

Garancia a felhőtlen szórakozásra
AjánlatkérésÁrak

Te találtál már esküvő DJ-t?

Ha még nem találtál az esküvődre, rendezvényedre DJ-t, akkor olvass tovább.

Budapesten és országosan elérhető DJ csapat, amely a minőségi és igényes szórakoztatás mellett tette le a voksát.

Professzionális eszközökkel, egyedi és látványos megoldásokkal fokozzuk fel a hangulatot.

Nálunk leadhatsz előre összeállított zenei listát is! Itt olvashatsz róla!

Mi garanciát vállalunk a munkánkra!

profi szakember

év szakmai tapasztalat

zene a repertoárban

különböző zenei stílus

Mi is az a Doroghouse esküvői DJ csapat?

 

 

Valószínűleg Ti is szeretnétek arcokat és neveket is párosítani ehhez a szolgáltatáshoz, így engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

A csapatot Donát és Szücsi alapította 2017-ben, miután elvállaltak néhány esküvőt. Az egyetemi éveik alatt rengeteg rendezvényt és bulit szerveztek, melyek között sok-sok retró buli is helyet kapott. Később azok az emberek, akik ezeken a bulikon is voltak, felkértek minket, hogy legyünk mi a DJ-k a lagzijukon. Néhány esküvő után úgy döntöttünk, hogy ezen túl ez lesz a fő profilunk.

A 2020-as évre már olyan sok ajánlatkérést kaptunk, hogy nem tudtuk mindegyiket elvállani. Ezért 2021-től két új taggal bővült a csapatunk. Csatlakozott hozzánk Napsugár és Balázs, akik profi szakmai tapasztalatukkal bizonyították, hogy nálunk van a helyük. Majd 2022-ben Pethő Jani váltotta Napsugárt, aki szintén egy remek DJ, fény- és hangtechnikus.

Jani

Jani

DJ, Fénytechnikus

Pethő János, aki bármit is megold a csapatban.

Lendületes, fiatal, jóképű fénytechnikus és DJ, aki az egyszerű, de nagyszerű megoldások embere.

Folyamatosan azon dolgozik, hogy a rendezvényeken minden egyes résztvevő igényét kielégítse.

Donát

Donát

DJ, fénytechnikus

Dorogházi Donát, az esküvői DJ csapat megálmodója.

Gyerekkora óta DJ szeretett volna lenni és szórakoztatni a közönséget.

A mindennapokban villamosmérnök, programozás oktató és mindenes.

Szücsi

Szücsi

Fénytechnikus, Ügyfeles

Szűcs „Szücsi” Tamás, aki többek között a telefont is kezeli.

Az életében mindig is jelen volt a zene és a szórakoztatás egyvelege.

Amikor nem a fényekkel játszik távközlési mérnökként keresi a kenyerét.

DJ Bandax

DJ Bandax

DJ, fénytechnikus

Kőműves Balázs, vagy ahogy Szolnok térségében ismerik BANDAX, könyvelő, DJ/Producer. A zene, mint társa, már 10 éves kora óta meghatározó dolog az életében. Eleinte mainstream/pop majd elektronikus/underground vonalon kezdte zenei pályafutását.

Jelszavai: maximális koncentráció, sokszínű zenei stílus, legfontosabb a jó és laza hangulat, mindezt szívvel-lélekkel .

További képekért irány a

Hallgass bele változatos zenei repertoárunkba!

Csapatunk sokszínűségének köszönhetően szinte minden zenei stílusban otthonosan mozgunk. Nincs az a zenei kérés, amelyet ne tudnánk lejátszani egy esküvőn. Az örökzöld retró slágerektől kezdve egészen a modern zenékig mindent tartunk magunkál.

Sőt, még mulatóst is!

Ezen kívül arra is van lehetőség, hogy saját magatok állítsatok össze egy zenelistát a lagzi napjára. Így biztosan minden olyan zeneszám fel fog csendülni, amelyet szeretnétek. Erről a lehetőségről erre a linkre kattintva olvashatsz még többet!

 

Ha neked fontos, hogy:

+ Profi szolgáltatást kapj korrekt áron

+ Jó minőségű zenék szóljanak, jól felépítve egymás után

+ Igényes, az esküvőhöz illő fények legyenek

+ Teljes körűen lássa el a dolgát a DJ, kommunikáljon a többi szolgáltatóval

+ Megjelenése illő legyen egy lagzira

+ A vendégek maradéktalanul jól érezzék magukat

+ Nektek egy felejthetetlen élmény maradjon az esküvő

 

…akkor Neked ránk van szükséged!

Ha számodra mindegy, hogy:

– Ki lesz a DJ, csak olcsó legyen

– Milyen zene szól

– Össze-vissza villognak a diszkófények

– Nem azt nyújtja a zeneszolgáltató, amit Te elvársz tőle

– Hogyan jelenik meg a nagy napon a szolgáltató

– Az emberek csak illendőségből állnak fel néha táncolni

– (mindegy) Te hogy érzed magad

…akkor nem minket keresel!

Csomagajánlataink esküvőre

 

Bár minden lagzi egyedi és megismételhetetlen, az eddigi tapasztalataink alapján a jegyes párok döntő többsége szeret előre elkészített csomagokból válogatni. Ezért összeállítottunk néhány csomagajánlatot, amelyeket itt tekinthettek meg.

Nem találtátok meg, amit kerestek?

Ha úgy érzitek, hogy egyik csomag sem felel meg az igényeiteknek, netán valami plusszal szeretnétek még feldobni az esküvőt, akkor kérjetek egyedi árajánlatot.

Néhány extrát az alábbi részen találni árral együtt! Ha valamit nem találtok, akkor is bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot, mert:

Számunkra nincsen lehetetlen, hiszen ez lesz a Ti nagy napotok!

*A doroghouse.com weboldalon feltüntetett árak a kiszállás költségét nem tartalmazzák.

A kiszállási díj előzetesen nem kerül kiszámításra, azt az üzemanyag adott napon aktuális fogyasztói ára alapján fogjuk kiszámítani 10 L/100 km fogyasztás figyelembevételével.

Ajánlatkérés

 

Az esküvői DJ ajánlatkérés teljes mértékben ingyenes!

Ajánlatkérést követően Szűcs Tamás (Szücsi) 2 munkanapon belül fel fogja venni a kapcsolatot. Ha esetleg szükséges, akkor pontosít az elképzeléseken. Erre azért van szükség, hogy mindenki számára a legoptimálisabb szolgáltatást és legjobb árat tudjuk meghatározni.

Kapcsolati űrlap

Elégedett ügyfeleink értékelései a
Google rendszerében

 

Eddig megpróbáltuk bemutatunk mi az esküvői DJ csapatunkat.

Most pedig beszéljenek rólunk a kedves jegyesek és egyéb megrendelőink.
Csupa olyan ügyfél, akik meg voltak elégedve a szolgáltatásainkkal.

Ha Ti is úgy érzitek, hogy sikerült szebbé varázsolnunk a Nagy Napotokat, akkor kérjük, írjatok rólunk néhány őszinte gondolatot!
Ezen a linken tudtok rólunk írni.

KIVÁLÓ
12 vélemény:
Laura Handel
Laura Handel
2024-02-24
Mindenkinek szeretettel ajánljuk a Doroghouse csapatát! Először a barátaink esküvőjén találkoztunk velük. Már ott is nagyon szimpatikusak voltak, és jó bulit csináltak, így a saját esküvőnkre is őket kértük fel. Az előzetes megbeszélés, szerződéskötés gördülékenyen ment. Az esküvőnkön majdnem két órán keresztül nem volt áram, Donát és Tamás pedig minden erejükkel azon voltak, hogy megmentsék a bulit - és sikerült is nekik. 🙂 A hangulat szuper volt, minden korosztályra, és az egyéni kérésinkre is teljes mértékben odafigyeltek. Hálásak vagyunk nekik! :))
László székely
László székely
2023-07-12
Csak ajánlani tudom őket, kiváló hangulatot teremtettek az esküvőnkön. Kiemelten figyeltek arra, hogy minden korosztaly jól érezze magát az este folyamán! A kéréseinket maximálisan teljesítették, nem tudnék negatívumot említeni. Minden szuper volt! Tamás nálunk volt a ceremóniamester is; határozottan irányította a násznépet. Néptánc tudásával igazi táncházat varázsolt a násznép tagjai között! Közös munka gördülékeny volt.
Ádám Alattyáni
Ádám Alattyáni
2023-02-04
Kedves Tamás és Donát! Ezúton szeretnénk megköszönni, az esküvőnkön való közreműködéseteket. Nagyon jól éreztük magunkat és úgy gondoljuk, hogy ennek szerves részét képeztétek a hangulat zenei megalapozásával.Külön jól esett nekünk, hogy ti is ilyen „Party Arcok” vagytok és ezzel is emeltétek a hangulatot. Mi mindenképp ajánlunk benneteket a házasodni kívánó barátaink körében.
Krisztina André-Szabó
Krisztina André-Szabó
2022-11-01
Pontos, igényes, udvarias, kedves, profi csapat. Amit a honlapon, szerződésben olvasol, azt kapod: hiba nélküli munkát. Mi az esküvőnkre választottuk őket, köszönjük szépen, szuper volt minden! 🙂
Attila Demsa
Attila Demsa
2022-10-06
Egy igazán profi csapat
Czapp Elemér
Czapp Elemér
2022-07-16
Teljes mértékben meg voltunk elégedve velük rosszat nem is tudnánk mondani. Profi szervezés. Kiemelten figyeltek ,hogy minden korosztály jól érezze magát. Köszönjük szépen a profi munkát és a korrekt hozzáállást. És a buborék gép kötelező kellék bármilyen eseményen.
Dávid Szarvas
Dávid Szarvas
2022-07-05
Mi teljes mértékben meg voltunk elégedve a Dorog house esküvői dj csapat szolgáltatásával. Nagyon korrekt hozzaalast tapasztaltunk és teljes mértékben tudjuk őket ajánlani bárkinek. Minden korosztalynak megtalálták a megfelelő zenei stílust és tökéletesen hozták azt amit mi szerettünk volna, sőt még talán többet is. Köszönjük nekik, hogy felejthetetlenné tették életünk legszebb napját. ✌️???????????? Timi&Dávid
Eszter Borbély
Eszter Borbély
2021-11-06
Először is bátran, szívből ajánljuk Tamás és Donát dj csapatát az esküvőtökre. Mi a keresésnél az a pár voltunk, akik bekértek 30 djtől ajánlatot és csak utána néztük meg ki-kicsoda. Messze a legprofibban összeállított árajánlatot kaptuk, majd utána olvastunk egy-két szolgáltatónak és vegül őket választottuk. A kommunikációja Tamásnak folyamatosan pontos, korrekt volt, kitért minden apró részletre. Az esküvő napján is gördülékenyen levezényeltek mindent, a násznépből még a 87 éves rokon is táncolt és azt mondta, hogy "nagyon jó a repertoár". Köszönjük szépen az igényes, profi munkát és a korrekt hozzáállást. Azt hiszem ilyen szolgáltatók kellenek a mai világban!! Eszter és Laci

Blog

Általunk írt cikkek esküvői és egyéb témákban