Doroghouse Club DJ, Party DJ

A hatalmas technikai fejlődésnek és az internet elterjedésének köszönhetően a klasszikus club DJ megítélése nem túl jó manapság. Sok a szakmában az önjelölt, oda nem illő diszkós. Sajnos bármilyen szakképesítés nélkül lehet valaki DJ napjainkban. Éppen ezért nem egyszerű a keresés és a döntés.

Miért nehéz megfelelő club DJ-t találni?

Lehetsz egy szórakozóhely rendezvényszervezője, egy falusi kis kocsma tulajdonosa vagy akár egy egyszerű szülinap főrendezője. Felteszel egy hirdetést az internetre, hogy DJ-t keresel. Ha megfelelő oldalon keresed a szakembert, esetleg paramétereket is megadsz, akkor azt hiszed, hogy ezzel egy jó szűrést megadtál. A szomorú valóság viszont ezzel szemben az, hogy rengeteg ember fog jelentkezni. Olyanok is, akik az ország másik végében laknak. Sokan szinte ingyen vállalnak el a munkát, mások (számodra) hihetetlenül sok magyar forintért.
A kérdés adott: Honnan fogod tudni, hogy ki az igazi szakember és ki kontár a lemezlovas szakmában?

A legelső szűrő legyen az, hogy a Magyar DJ és Producer Egyesület honlapján megnézed a jelentkezőket. Akik itt megtalálhatóak, azok tagjai a Magyar DJ Egyesületnek. Ez az egyesület a tagjai munkájáért garanciát vállal.
A második szűrő legyen a távolság. Ugye Te sem szeretnéd, ha egy olyan rezidens DJ-d lenne, akinek többe kerül az üzemanyag költsége, mint a munkadíja?
A harmadik rosta pedig legyen a bennmaradt jelöltek referencia-munkája. Természetesen még így is lesz sok-sok olyan DJ, aki szimpatikus lehet számodra. Ez jól is van így. Ülj le, beszélgess velük személyesen, ismerd meg őket.

Amit viszont nagyon nem ajánlunk, hogy a munkadíj alapján dönts. Villanyszerelőből a legolcsóbbat hívod a saját lakásodba?

Ha a Doroghouse DJ-t választod…

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Minden egyes munkavállalásnál szerződés formájában állapodunk meg. A szerződésben egyértelműen le van írva, hogy mi mettől meddig vállaljuk a rendezvényt, milyen eszközöket biztosítunk és hogy mennyiért (külön mellékletben minden tétel lebontva). Ezen kívül tartalmazza még azt is, hogy a rendezvényszervezőnek mit kell biztosítania számunkra.
Ez a szerződés egyfajta garancia a munkánkra!

Talán a legmeggyőzőbb pont most jön számodra…
Zeneileg szinte bármilyen stílusban otthon érezzük magunkat és szívesen játszunk bármilyen korosztálynak. Ennek talán a legjobb bizonyítéka, hogy esküvő DJ-ként is tevékenykedünk.
Legyen szó retróról, R’n’B-ről, klasszik house ütemekről, modern tánczenéről (EDM), vagy napjaink pop slágereiről, mi szívesen lejátszuk őket.

Viszont nem egy bábeli-zűrzavart idézve játszunk minden zenét! Fontos szempont számunkra, hogy minden bulinak legyen egy íve és tudjunk alkalmazkodni az adott club stílusához. Ezért fontos szerepet kap mind warm-up (bemelegítő) és levezető rész is az este ívében.
Illetve nem győzzük eleget hangsúlyozni a zenék után fizetendő jogdíj fontosságát sem. Csapatunk teljesen jogtisztán dolgozik!

Ha szeretnél lekötni egy dátumot, akkor azt a következő űrlap segítségével tudod! Ha nem vagy még biztos benne, akkor is nyugodtan töltsd ki és tedd fel a kérdéseid!

Ezek után pedig összeszedtünk nektek néhány olyan dolgot, amelyet egy amatőr lemezlovas gyakran elkövethet.