Doroghouse esküvői DJ

Egyre többen döntenek hazánkban a házasságkötés mellett és ezzel egyenes arányban nő az esküvői dj-k és esküvői szolgáltatók száma.
Továbbá ezek minőségének spektruma is egyre szélesebb skálán mozog.

Te mire szoktál emlékezni egy-egy esküvőről?

Egy pár életében az egyik legmeghatározóbb és legemlékezetesebb alkalom a házasságkötés. Évek múltán ők és a vendégsereg nem a meghívó kártyákra, vagy a húsleves illatára fognak emlékezni, hanem az esküvő hangulatára. Ezt idézik majd fel a fényképek és az esküvői videó. Ezért is kiemelten fontos, hogy olyan szakembereket alkalmazz, akik profi módon, valódi szórakozást nyújtanak és örökítik meg a pillanatot.

Elvégre senki sem örül annak, amikor a fényképekről vagy a videóról sugárzik az amatőr kezek munkája. Esetleg ha a vőfély vagy a ceremóniamester sem kellőképp szórakoztató, akkor a násznép sem fogja jól érezni magát. Sajnos késő bánat ez már az esküvő után...

Hasonló a helyzet zenei téren is. Ha egy amatőr lakodalmas DJ vagy zenészt bérelsz fel, semmi sem garantálja azt, hogy teljesen jól érzed majd magad.

Érvek az esküvői DJ mellett:

  • A DJ nem pihen, így egész éjjel megállás nélkül szólhat a zene
  • Minden felvétel az eredeti előadótól, az eredeti verzióban csendül fel
  • Egy profi DJ csapat hangulat- és diszkófénnyel is színesíteni tudja a bulit
  • A kifogyhatatlan repertoárnak köszönhetően nincs lehetetlen kérés
  • Egyedileg összeállítható a zenelista
  • Extra szolgáltatások is kérhetőek: szárazjég-, buborék- és füstgép
  • Az ár kedvezőbb lehet, mint egy zenekarnál

Az utolsó pont után azt hihetnéd, hogy a lagzi DJ azért olcsó, mert kevesebbet ér a munkája. Ez koránt sem így van. Az esküvő DJ vagy DJ csapat azért olcsóbb, mert nem egy 4-5-6 tagú zenekar gázsiját kell kifizetned.

DJ esküvőre?
Válassz minket!

Amit a Doroghouse csapat nyújt

Doroghouse és csapata igényes, látványos és emlékezetes szórakoztatást nyújt a vendégek számára. Minden egyes esküvőt, amire felkérést kapunk, páratlanná varázsolunk.

Megkeresés után egy személyes találkozó keretein belül ülünk le megbeszélni az igényeket, kívánságokat. A találkozót érdemes arra a helyre szervezni, ahol a szóbanforgó esemény lesz, így mi fel tudjuk mérni, hogy milyen típusú és nagyságú hangosítás, fény és látvány technika kell az adott helyiséghez.
A közös megegyezést egy írásos szerződés és foglaló zárja le.

Hatalmas hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak egymás után szóljon egy-egy zene, ezért az este felépítésének adunk egy ívet. Lehetőséged van arra is, hogy leadj egy zenei listát annak megfelelően, hogy Te, illetve a vendégeid milyen zenéket szeretnek. Ennek segítségével építjük fel az egész estés zenei műsort - természetesen a vőféllyel vagy ceremóniamesterrel egyeztetve.
Fontos még itt megemlíteni, hogy jó minőségű, vásárolt, teljesen jogtiszta zenékkel dolgzunk.

(Ugye Te sem szeretnéd, ha egy olcsó, jogdíj nélkül dolgozó lemezlovast az esküvődön ellenőriznének és befuccsolna a buli?)

A nyitótánc zenei anyagának vágását és keverését is vállaljuk!
Ha szükséges a házasságkötési és/vagy templomi szertartás hangosítása is kérhető.
Teljes körű hang, fény, látvány(buborék, füst, szárazjég, stb.) és egész estés DJ szolgáltatást tudunk biztosítani. Erről részletesebben az Eszközparkunk oldalon tudsz olvasni.

Amire kevesen gondolnak a lagzi DJ-vel kapcsolatban

Ha idáig eljutottál kedves érdeklődő, akkor már tudhatod, hogy a munkák gyümölcse sem kevés. De még nem ejtettünk szót azokról az operatív részletekről, amire egy átlagos ember nem gondol. Mielőtt az autóba pakolnánk az eszközeinket, alaposan ellenőrizzük a működésüket, illetve esztétikai állapotát. Egy buli helyszínét fel kell építeni, a hangtechnikát be kell állítani, a fénytechnikát fel kell programozni az adott helyhez megfelelően.
Nem elég a puszta technika látványa. Szeretjük az oszlopokat, álványokat, kábelek útját ízlésesen megvilágított "szoknyával" eltakarni és törekedni a legszebb látványra. Egy hosszú délután és éjszaka után el is kell bontani az általunk felépített technikát. Ha ez egy pénteki lagzi volt, akkor ugyan ez a kör kezdődik szombaton délelőtt elölről...

Ezek után reméljük, Te is belátod, hogy a zeneszolgáltatás is, mint minden más esküvői tevékenység (vőfély, ceremóniamester, videós, fotós, stb.) nem egy kis volumenű, "majd lesz valahogy" szervezést igénylő feladat. Aki profi és minőségi esküvő DJ-t, zenészt szeretne, annak bizony idejében kell választania és leszerződnie.

Hogyha felkeltettük az érdeklődésed, akkor a lentebb található csomagok és egyedi ajánlatok közül választva indíthatod el a foglalás folyamatát!
Fontos, hogy minden mezőt tölts ki helyesen, hogy fel tudjunk keresni!

Csomagajánlataink 2020-ban

Mennyibe kerül egy lagzi DJ szolgáltatás?

Sokszor kapjuk ezt a kérdést egy-egy esküvői kiállításon. A válasz sosem egyszerű, mivel pontosan ismerni kell az adott lakodalom paramétereit. Minden egyes ügyfelünkkel a szerződéskötés előtt mindenképpen egy személyes találkozó keretein belül egyeztetjük a részleteket.
Minden házasságkötés egyedi, ezért nehéz csomagokban gondolkodnia egy esküvői szolgáltatónak. Ennek ellenére elkészítettünk három csomagot. Az egyes oszlopok tartalmazzák a csomagban foglalt szolgáltatásokat és eszközöket. Mind a három esküvői DJ csomag árát úgy konstruáltuk meg, hogy azok összhangban legyenek az esküvő és a násznép méretével. A csomagok bővítésére - természetesen - van lehetőség, de a kedvezmény a bővítés tárgyát képző szolgáltatásokra, illetve eszközökre nem vonatkozik!

Ha bármelyik csomag ideális számodra, akkor kattints az oszlop alján található gombra. Ezután egy űrlap segítségével van lehetőséged felénk jelezni az érdeklődésed.

Milyen területekre terjed ki a szolgáltatásunk?

A Doroghouse esküvői DJ szolgáltatás az ország egész területére kiterjed! Ezen kívül a határ menti településeken is örömmel vállalunk lagzikat.
Ne habozz ajánlatot kérni az oldal alján található űrlap segítségével!

A szerződéskötés minden esetben személyes találkozóval egybekötött és teljesen INGYENES!

Más esküvői szolgáltatásokat is szeretnél?

A fentebb található esküvői DJ csomagjainkkal próbáltuk lefedni az igények minél nagyobb spektrumát. Ám előfordulhat, hogy Te valami nagyon mást vagy esetleg sokkal több extrát szeretnél. Természetesen erre is van lehetőség. Az Eszközparkunk oldalon tájékozódhatsz, hogy milyen extrákkal tudunk még szolgálni.

Ahhoz, hogy meg legyen örökítve a nagy nap, szükséged lesz egy profi fotósra is. Rüll Napsugárral, egy nagyon kedves partnerünkkel közös csomagot dolgoztunk ki. Ez azért jó Neked, mert ez a csomag további kedvezményeket foglal magában. Ezen kívül biztos lehetsz benne, hogy a DJ szolgáltatáson túl, a fotósod is egy képzett szakember lesz. Nekünk pedig azért jó, mert egy ilyen profi szakemberrel sokkal könnyebb együtt dolgozni.
Ha szeretnéd kicsit jobban megismerni a fotós-kollégánkat, akkor a https://rulln.com címen tudsz tájékozódni.

* A csomagáraink az utazás díját nem tartalmazzák. Ez minden esetben további 80 Forint kilométerenként

Te is részese akarsz lenni a Doroghouse-élménynek?
Rendelj 2020-ra esküvő DJ szolgáltatást tavalyi árakon!


Egyéb:
(esküvő rövid leírása, további igények)

Vannak egyéb, felmerülő kérdéseid esküvői témában?
Az alábbi cikkek választ adhatnak a kérdéseidre!

2018-09-19
Bevonulás esküvői zenére

Esküvői bevonuló zene: 13+1 romantikus kedvenc

A hatalmas készülődés közepette eltörpülhet egy-egy apróbb részlet. Ilyen például az is, hogy a házasságkötés alatt milyen esküvői bevonuló zene szóljon. Mi jól tudjuk, hogy nincs […]
2018-01-27
Esküvői zene

Te tudod már milyen esküvői zenéket szeretnél?

Sokan már hónapokkal, sőt egy-két évvel előre tudják biztosan, hogy milyen esküvői zenék fognak felcsendülni a nagy napon. Mások pedig még azt sem sejtik, hogy számos […]
2018-01-26
Bál

Hívható-e az esküvői DJ bálokba is?

Biztosan sok-sok rendezvényszervezőben felmerült már, hogy a manapság divatos esküvői DJ-ket lehet-e hívni bálokba is. Az elmúlt hetekben minket is igen sokan kerestek meg hasonló kérdésekkel. […]
2017-12-22
esküvői_szolgáltatók_étel

Illik-e enni adni az esküvői szolgáltatóknak?

Ha még benned nem merült fel ez a kérdés az esküvői szolgáltatók kapcsán, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod ezt a cikket! Ha már felmerült a kérdés, de […]
2017-12-14
esküvői DJ csapat

Egy esküvői DJ csapat a minőségért

Sokszor felmerül a kérdés egy esküvő kapcsán, hogy milyen zenei szolgáltatót válasszunk.  Esetleg ha eldöntjük, hogy DJ-t szeretnénk, akkor elindul a keresgélés. Alapvetően három okból választhattuk […]