Kép forrása: Chauvet

Eszközparkunk és Szolgáltatásaink

Napjainkban a technológia fejlődésével egyre nagyobb tömegek számára elérhetőek az elektronika termékei. Ezzel együtt az eszközök minősége terén is nagyobb a választék. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy olcsó, silány, kínai eszközökkel ugyan olyan hangzást, látványt és profi munkát lehet elérni, mint neves gyártók drágább termékeivel.
Mivel csapatunkban villamosmérnökök dolgoznak, ezért 100%-ban tisztában vagyunk azzal, hogy mi az, ami minőségi elektronikai eszköz. Ebből kifolyólag törekszünk a minél jobb minőségre, a megfizethető ár mellett.

Valamit említsünk meg mindenképpen; amikor valaki élből azt mondaná egy hivatásos csapat árajánlatára, hogy ez sok, akkor gondolkodjon el a következőkön. Ha bérelt eszközökkel dolgoznak, akkor annak a bérleti díja nem kevés. Ha saját eszközökkel dolgoznak, akkor azokat egyszer meg kellett vásárolni, van egy amortizációs összege, karban kell tartani, illetve ha végleg tönkremegy, akkor újat kell vásárolni.
Hiszen a péktől sem várhatjuk el, hogy kenyeret annyiért adja, amennyibe az alapanyagok kerültek.
A továbbiakban egy rövid leírást készítettünk az eszközökről, amelyeket használunk.

Hangtechnika

Talán a laikus érdeklődőknek nem mondanak sokat a néhány betűs hangtechnikai márkák, de ettől függetlenül mi említést teszünk róla, hogy bárki utána tudjon nézni ezeknek.
Az általunk használt hangfalak kiválasztásánál komoly szerepet játszik az adott terem vagy szabadtér kialakítása.
A következő márkákat hasznájuk előszeretettel: RCF, QSC, Electro Voice, dB.
Ezen kívül egyaránt használunk aktív és passzív rendeszereket is.

A mikrofonok terén is válogatósak vagyunk.
Ahogyan a különböző márkájú és típusú hangfalak sem szólnak ugyan úgy, a mikrofonoknál is hasonló a helyzet.
Az általunk használt mikrofonokat a következő márkák gyártói szülték: Shure, AKG, Sennheiser, Audio Technika.
Mikrofonokból a vezetékeseken kívül igény esetén vezeték nélkülit is tudunk biztosítani.

DJ technika

Talán a legnagyobb szakmai hígulás a diszkózás és a diszkótechnika körében zajlott le az utóbbi tíz évben. A nagy, neves gyártók mellett nagyon sok silány, kínai eszköz is helyet kapott, illetve elterjedt a laptopon kattintgató, "youtube dj" fogalom is.
Égetően fontos, hogy bármilyen bulin - a legkisebb házibulitól kezdve egy kétszáz fős esküvőig - ne következhessen be az, hogy váratlanul megáll a zene, lefagy az adott eszköz vagy meghibásodik. Ezt 100%-osan úgy előzzük meg, hogy profi, ipari eszközökkel dolgozunk.
Talán senkinek nem kell bemutatnunk a Pioneer nevű márkát, amely nem csak a diszkótechnikában, hanem a hifi-és szórakoztató technikában is kimagasló minőségéről ismert.
Ezen kívül használunk még Reloop, Soundcraft és Allen & Heat termékeket is.
Énekre és beszédre Shure SM-58 típusú mikrofonokat használunk.

Falszínezés

Igényes, látványos, szemet gyönyörködtető, esztétikus látványt tud nyújtani a színezett fal, asztal, boltív, függöny és sok hansonló része egy rendezvénynek, viszont hazánkban még nincs teljesen elterjedve ez a technika.
Ennek egyik oka, hogy egy egész rendezvény színezéséhez - a hely méretétől és az igényektől függően - nagyon sok LED lámpára van szükség, amelynek ára nem a legolcsóbb költségvetésű rendezvény pénztárcájához mérhető. A másik oka, hogy kevés azon szakemberek száma, akinek megfelelő tudásuk van ezen eszközök felprogramozásához.

Mi ezzel ellentétben vállaljuk a rendezvényhelyszínek LEDes lámpákkal való felszerelését, felprogramozását és a fények rendezvény közben keverését is.
Involight és Chauvet lámpákat használunk erre a célra.

Diszkófények

Villog, forog, ábrát vetít, színeket vált... Ezen leírás alapján akár egy biciklire szerelt lámpa is lehetne.
Nagyon sokféle diszkófény létezik, a kisebbektől egészen a hatalmas teret megvilágító fényekig. Tudásukban is nagy a különbség - hány féle színt tud, hányféle ábrát, valamilyen zene ütemre villog, vagy csak magától, stroboszkóp(villogó) funkció.

Természetesen az adott hely és megrendelő igényeihez mérten választunk és viszünk eszközöket. A legegyszerűbb színes és zene ütemre forgó diszkófénytől kezdve a scannereken át, egészen a robotlámpákig vannak eszközeink, amelyeket be tudunk vetni egy-egy alkalommal.
Flash Electronic, Astro, Chauvet, Eurolite, SGM az általunk használt márkák.

Látványtechnika

Füst, buborék, hab? Nem lehetetlen! Nagy teljesítményű füst, buborék és hó gépekkel rendelkezünk, amelyek bármilyen bulin bevethetőek.
Ismert gyártók - Chauvet, Involight, Eurolite - termékeit használjuk ezen eszközökből is a maximális hatás elérése érdekében.

Manapság sok-sok összejövetelen elengedhetetlen egy ereszd el a hajad karaoke. Ehhez minden eszközt tudunk biztosítani igény esetén, legyen szó projektorról, kivetítő vászonról vagy számítógépről (amely a karaoke videók lejátszásához szükséges).