Partnereink

Kedves Látogató!
Ezen az oldalon olyan szakembereket találsz, akiket nyugodt szívvel ajánlunk Neked. Az alábbi szolgáltatókkal együtt dolgozni már-már nem is munka.
Talán úgy a legegyszerűbb ezt leírnom számodra, mint amikor párt választ magának valaki.

Ha jól választasz szolgáltatót, akkor…

  • Nem szükséges felügyelni az ő munkájukat
  • Precíz, igényes munkát kapsz
  • Jól tud együtt dolgozni más szolgáltatóval
  • A szakmai fogásokat rutinszerűen alkalmazza, ezért
  • Az energiájának nagy részét arra fordítja, hogy egyedivé varázsolja a Te rendezvényed

Mi is tudunk partnereket ajánlani Neked!

Nagyon sokszor keresnek meg minket azzal, hogy ajánljunk egy esküvőre fotóst, vőfélyt, stb. Ez nagyon sokáig úgy működött nálunk, hogy válasz e-mailben leírtuk a kért szolgáltatók elérhetőségét. Sajnos ezt végigböngészni és ebből válogatni nehézkes és nem is túl személyes. Azért hoztuk létre ezt az oldalunkat, hogy Te könnyebben válogathass olyan szakemberekből, akikért mi garanciát vállalunk!

Konkurencia vagy Partner?

Nagyon sok emberben él az a tévhit, hogy egyik szolgáltató konkurencia a másiknak. Tudtad, hogy egy évben Magyarországon körülbelül 35 ezer házasságkötés van? Ezeknek körülbelül a felében szolgáltatja DJ a zenét. Áprilistól októberig nagyjából 28 hétvége van, ez 56 fellépési lehetőség (ha a péntek és a szombati napokat számoljuk). Egyetlen szolgáltató képtelen lenne minden esküvőn ott lenni.
Tehát ilyenkor jól tud jönni, ha ajánlani tudunk egy hasonló kvalitásokkal rendelkező partnert. Egy igazán profi szolgáltató minden esetben tud egy másik kollégát ajánlani!

A zenekar sem konkurencia!

Te zenekart szeretnél az esküvődre? Semmi gond, azt is tudunk ajánlani!
A Doroghouse DJ csapat nem fog meggyőzni Téged, hogy DJ-t alkalmazz, ha zenekart szeretnél! Mi azt szeretnénk, ha olyan zenei szolgáltatót találnál, akivel 100%-osan meg leszel elégedve. Pontosan ezért gyűjtöttük ide azokat a zenészeket, zenekarokat, akikkel jól fogsz járni.
Esetleg DJ-t szeretnél, de a hagyományos lagzinak megfelelően jó lenne, ha valaki kísérné a vonuló tömeget? Erre is van lehetőség. Kiss Ferenc több éves szakmai tapasztalattal és egy szaxofonnal áll a rendelkezésedre.