Rendezvény DJ

„Születésnap, szilveszter, céges buli? Zenei szolgáltatás vagy hangosítás? Számunkra nincs akadály!”


Tegye fel a kezét, akivel már előfordult, hogy a karácsonyi céges bulin hajnalig akart táncolni egy pörgős kis rock'n'rollra,
vagy éppen vonatozni egy Demjén muzsikára, ám Józsi bácsi unokája csak a club zenéket játszotta?
Na és az megvan, amikor Manyika keresztfia a youtuberól játszotta le, a rossz minőségű zenéket?
Vagy történt már olyan, hogy egy házibuliban valakinek a "spanja" volt a dj, és minden amit nyújtott az egy hifi volt bicikli villogókkal?

Általában minden rendezvényen mások az igények ezáltal mi is próbálunk változatos, profi, ám megfizethető szolgáltatást nyújtani. Garantáljuk, hogy ezt a bulit még jó pár héten vagy hónapon át emlegetik majd a vendégek.

Egy céges rendezvényen általában vegyes a korosztály, ezért fontos olyan szolgáltatót választani, aki tudja garantálni, hogy széles zenei repertoárral dolgozik.

Lemezlovas

Egy teljesen alap DJ szolgáltatás. Vagy mégsem?
A rendezvény infrastruktúrájától függően és a Te kérésednek megfelelően megpróbáljuk kihozni a lehető legtöbbet a hangzásból és a látványból egyaránt. Széleskörű eszközpark, továbbá hatalmas zenei adatbázis áll a rendelkezésünkre, amivel igyekszünk minden egyes résztvevő igényét kielégíteni. Árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Karaoke

Minden buli fénypontja!
Amikor már a hangulat a tetőfokára hág és mindenki kellő mennyiségű alkoholt integrált a szervezetébe, akkor elképzelhető, hogy lesznek olyan bátrak, akik minden tudásukat latba vetve mikrofont ragadnak, hogy megmutassák tehetségüket. Mi pedig nem akadályozhatjuk meg őket ebben, sőt minden támogatásunkat megkapják, hogy ha csak egy dal erejéig, de sztárrá válhassanak!

Zenekar

Igénye esetén lehetőség van zenekarokat is kérni az adott rendezvényre. Ennek a hangosítását és keverését is vállaljuk. Manapság nagyon közkedvelt egy feltörekvő, fiatal bandát meghívni, akik a vacsora alatt könnyed, vacsorához illő zenét szolgáltatnak. Majd éjfélig közismert tánczenéket játszanak. Ezt követően pedig egy DJ fokozza a hangulatokat, majd vezeti le a bulit hajnalban.

Hang- és fénytechnika

Amennyiben rendezvényedhez nincs szükséged másra csak pár mikrofonra, hangfalra, esetleg fénytechnikára, ez esetben is fordulhatsz hozzánk bizalommal. Néhány tucattól a pár száz fős szabadtéri vagy koncerttermi rendezvényekig tudunk biztosítani technikát. Amennyiben kíváncsi vagy milyen eszközökkel és márkákkal dolgozunk, úgy nézd meg az Eszközparkunkat!