Szücsi

Biográfia

1993 nyarán születtem Kerepestarcsán, Pest megyében. Édesanyám nevelt fel engem és a nővéremet egyedülálló szülőként és ha szabad ilyet mondanom szerintem nem is olyan rosszul! :)

Már kisgyermekként vonzott a zene és a tánc! A mai napig emlékszem arra, amikor átjöttek hozzám a gyerekkori barátaim én pedig megkértem anyut tegye fel az aktuális őrület kazettát. Amint megszólalt a zene felpattantam az asztalra és rögtönzött koncertet adtam a tollasütővel a kezemben - a léggitár a gyengéknek való!

Így nem is volt kérdés, amikor az óvodában megtudtuk, hogy lehet jelentkezni a nemrég alakult Kisvirág néptánccsoportba anyu engem is befizetett. Azóta is rendületlenül élek ennek a szenvedélyemnek, bár volt néhány hosszabb kihagyás, de valahogy mindig sikerült visszacsábulnom. Az óvoda után következett az általános iskola, ahol lehetőséget kaptam, hogy tovább fejlesszem művészi adottságaimat! A tánccsoport mellett tagja voltam a színjátszókörnek, énekkarnak és voltam zeneiskolás is egy rövid ideig. Ekkoriban történt, hogy hivatalosan is az egyik nyári tábor lemezlovasa lettem! Olyan jól végeztem a dolgom, hogy még papírt is kaptam róla, amit Erika néni aláírt!

A művészi vonalat továbbvittem a középiskolában is mindamellett, hogy a 16. kerületi Corvinba jelentkeztem műszaki osztályba. A középsuli alatt részt vettem több rendezvényen szervezőként és fellépőként is (szallagavató, diáknap, farsang, stb.). Továbbá itt is tagja voltam az énekkarnak és a színjátszónak, otthon pedig hobbiszinten aktívan foglalkoztam zenével.
A plusz szervezési tevékenységeknek köszönhetően 2010-ben elnyertem a tánccsoport legkiemelkedőbb táncosa kinevezést többedmagammal.

Viszont mint minden jó a középiskola is véget ért és eljött az egyetem ideje. 2013-ban jelentkeztem a BME Villamosmérnöki szakára ahol nemsokára diplomát is fogok szerezni. Itt ismerkedtem meg Donáttal! Rengeteget dolgoztunk együtt a kar öntevékeny köreiben és több évig szobatársak is voltunk. Így nem is kellett sokat gondolkoznom amikor megkért, hogy legyünk társak egy közös projektben!
A keverőpultot is általa ismertem meg és még mindig rengeteget tanulok tőle. Szerveztünk több rendezvényt közösen és voltak felkéréseink is. Rendszeresen járunk együtt nyaralni így a munkában és a magánéletben is jól összeszokott csapat vagyunk. A bulikról nem is beszélve, amik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy tisztában legyünk az aktuális zenei trendekkel.

Nagyjából ennyi, amit szerettem volna veled megosztani!
Remélem, hogy találkozunk majd az egyik bulinkon!
Addig is au revoir!